Menu

Overnatning for ungdomsholdene og resultat af sponsorcykelløb

image
Morten Kam Dahl Nielsen
16. september 2016 kl. 13:59
Lørdag d. 24 september er der overnatning i hallen for alle vores u10-u16-spillere. Sponsorcykelløbet forløb rigtig godt og gav et godt resultat.

Så er det ved at være tid til vores årlige overnatning med ungdomsholdene. Det deltagende hold er u10, u12, u14 og u16. Arrangementet begynder lørdag d. 24 september kl. 18 og slutter søndag d. 25 september kl. 10. Programmet for aftenen/natten og information omkring tilmelding kan ses på den seddel, spillerne gerne skulle have fået med hjem. Hvis man ikke har fået sedlen, kan I skrive jeres email-adresse i en sms til 61109165. Så vil I få tilsendt sedlen via email.

 

Torsdag d. 8 september blev der som bekendt afholdt sponsorcykelløb, og arrangementet kan kun beskrives som en succes. 29 ryttere fra håndboldafdelingen stillede op for at cykle penge ind til klubben, og pladsen var velbesøgt af entusiastiske tilskuere. Derudover deltog 14 ryttere fra cykelklubben i Vester Hassing også i løbet. De 29 ryttere formåede at cykle lidt over 14.000 kr. ind til VHG Håndbold. Disse penge vil blive brugt på nye bolde, andet udstyr, afslutninger m.m. Med andre ord vil de hjælpe med at give alle vores medlemmer den bedst mulige håndboldoplevelse.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de frivillige hjælpere til arrangementet, de seje cykelryttere, Cykelklubben i Vester Hassing og ikke mindst alle der sponsorerede de seje cykelryttere.