Menu

Vester Hassing Cafe – nye forpagtere fra august 2016

image
30. august 2016 kl. 20:11

Vester Hassing Cafe – nye forpagtere fra august 2016

VHG har tegnet kontrakt med nye forpagtere pr. 1. august 2016. Det er Dorthe, Jonna og Susanne - eller DJS Dinner ApS – som p.t. også forpagter Sulsted Kro.

Michael Pihl Jørgensen har ønsket at stoppe, og overdrog nøglerne til de tre damer, søndag den 31. juli. Af hensyn til sommerferie og igangsætningen af driften samt skolemad, vil man dog først endeligt kunne møde de nye forpagtere fra og med den 1. september, hvor de også overtager skolemaden til Vester Hassing skole.

Det er allerede nu muligt at bestilling mad til arrangementer, mad ud af huset med mere, og forpagterne kan kontaktes på mail: vhcafeen@gmail.com og telefon: 30117770.

Vi glæder os rigtigt meget til at møde dem i hallen fremover, og ser frem til et supergodt samarbejde, blandt andet i et nyt cafeudvalg, som består af skoleinspektør Rasmus Jensen, hovedformand Laila Christensen og DJS Dinner ApS.

Håber, I alle vil tage godt imod og hilse velkommen til J.

På VHG’s vegne, Laila Christensen, hovedformand

Hvem er de nye forpagtere?

”Vi er tre damer, Dorthe 48 år, Jonna 60 år og Susanne 53 år. Vi er i familie med hinanden; Dorthe er Susannes niece, og Jonna er Susannes svigerinde.

Vi har arbejdet sammen de sidste 13 år, først 11 år i kantinen på Aalborg Industries/Alfa Laval. I 2007 blev i en del af catering virksomheden Salt og Peber som levere mad ud af huset, det havde vi i 5 år sammen med kantinen. Derefter overtog vi Sulsted Kro, hvor vi har været siden marts 2015.

Vi kan godt lide kundekontakten, så vi glæder os til at se jer i Cafeen i V. Hassing Hallen.”