Menu

Håndbolden i Vester Hassing fortsætter

image
Morten Kam Dahl Nielsen
28. oktober 2020 kl. 22:59
Håndbolden i Vester Hassing fortsætter for både ungdom og senior

Så er der kommet nye restriktioner, som får betydning for afviklingen af træningen i den kommende periode. Vi bakker fuldstændigt op om at håndbolden fortsættes for ungdomspillerne, men opfordrer samtidig til at forældre lige genopfrisker god praksis vedrørende hygiejne og færden med deres børn/unge (se gerne følgende hjemmeside (nederst) https://www.haandbold.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/)

Ved spørgsmål, kommentarer eller bekymringer, så bedes I rette henvendelse til:

Formand Berit Andersen, 51 22 91 22

 

Mundbind

Det er fremover et krav, at alle bærer mundbind, når de færdes i hallen i forbindelse med træning og kamp. Det betyder at spillerne skal tage mundbindet på, når de træder ind i hallen samt når træningen afsluttes. Det må fjernes i omklædningsrummet og selvfølgelig, når man træder ind på banen.

Det forventes at spillerne selv medbringer mundbind – også til kamp på udebane.

Husk dog at spillere, der er yngre end 12 år ikke skal bære mundbind.

 

Færden i hallen

Det forventes selvfølgeligt, at spillerne overholder de retningslinjer som gives af de ansvarlige i forbindelse med både træning og kamp. Der er kommet et skriv ud omkring færden i Vester Hassing Hallen i forbindelse med kamp. I forbindelse med træning skal spillerne gerne komme i hallen så sent som muligt inden træningsstart, og vi vil opfordre til at man klæder om hjemme.

 

I forbindelse med udekampe vil I modtage information fra trænerne omkring restriktionerne i de andre haller – hvis vi altså har modtaget noget fra modstanderne. Vi forventer selvfølgelig, at både spillere, trænere og forældre til fulde lever op til disse restriktioner, da I er afsted som ambassadører for vores klub.

 

Specielt for seniorer

Da der er kommet specielle restriktioner for afviklingen af træning for seniorer, så er det vigtigt, at I er informerede inden I møder til træning.

Idræt for personer over 21 år falder inden for forsamlingsforbuddet, hvilket betyder at der maksimalt må være 10 personer til stede i et område – det er dog muligt at dele banen i to, således flest muligt kan deltage i træningen – hvis det dog sikres, at grupperne IKKE blandes.

 

Det betyder, at trænerne, inden træning, skal have tilmelding til træningen, hvorefter de laver en inddeling, således I er bevidste om ’jeres’ gruppe inden træning. Når I er inddelt, så er det vigtigt at I IKKE benytter samme omklædningsrum, ligesom det er vigtigt, at I kun er i den ende af hallen, som I har fået besked på. (I må under ingen omstændigheder krydse midten, som vil være tydeligt afmærket). Rent praktisk oprettes der bindende tilmeldinger på Facebook, som skal være besvaret senest dagen før træning for at trænerne har en mulighed for at inddele jer i grupper.

 

Samtidig står det klart, at kampene er aflyst i den kommende måned.